Liberty Silver

Liberty Silver startade sin verksamhet 2008 med att sälja silvermynt och silvertackor. Sedan dess har det snabbt vuxit och Liberty Silver har utökat sin verksamhet och säljer många typer av ädelmetaller. Personligen tycker vi även att Liberty Silver idag tillhandahåller den smidigaste sajten för beställningar online på silver, guld, platina och palladium.

Liberty Silver har även designat ett eget silvermynt som de säljer helt utan spread. Det betyder att priset som du köper Liberty silvermynt för är samma pris som du kan sälja tillbaka mynten för. Som de flesta av er vet så är silver momsbelagt i Sverige men det spelar inte så stor roll då du får tillbaka momsen när du säljer ditt silver.

Liberty Silvermynt
Liberty Silvermynt är alltså Libertysilver.se egna silvermynt som började produceras 2009. Vikten är som vanligt 1 oz och har en renhet på .999. För prägling av dessa mynt så använder man sig av Highland Mint i USA. Den stora fördelen med dessa mynt är att du får ut maximalt silvervärde för dina pengar. Samlarvärdet är kanske inte riktigt lika stort som en del andra mynt men tack vare att du köper utan spread så får du maximalt silvervärde på din investering.

Köpa silver online hos Liberty Silver
Vi har testat att beställa silver online hos Liberty Silver ett flertal gånger och är väldigt nöjda. Du väljer själv om du bara ska få beställning skickad med brev vid mindre beställningar eller rekommenderat brev vid lite större beställningar. Man kan välja att förskottsbetala eller postförskott när man hämtar beställningen. Fördelen med att handla hos Liberty Silver är att man håller väldigt låga priser och säkerheten är hög.